Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Kategorie
Hmotnost
Objem
Typ vůně
Použití do svíček
Jemně mleté
Materiál
Uzávěr
Cena
Barva
Použití do mýdlových hmot
Použití do šumivek a solí
Použití do tekutých mýdel a sprchových gelů
Použití do pleťové kosmetiky
Filtrovat...

Výroba tekutých mýdel, šamponů, sprchových gelů, pěny

produktů na stránce
  • Výhodné balení
Arktický oceán - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: svěží citrusová, dřevitá, mořská  INCI: parfum  UFI: AG94-1937-9009-S5MN  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Jasmín + růže + orchidej - parfémová kompozice...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: svěží ovocná, květinová  INCI: parfum  UFI: U9GY-C8G8-Y005-3UUH  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Fialka - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: fialková, květinová  INCI: parfum  UFI: VTY3-U93C-P00C-0KSC  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Jasmín - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: květinová, jasmínová  INCI: parfum  UFI: MU5A-KWYC-7205-1Y50  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Konvalinka - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: svěží konvalinková  INCI: parfum  UFI: UUC1-J970-U00P-7P8H  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Růže - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: květinová, růžová  INCI: parfum UFI: E7N5-09J5-400T-82U0 Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Santal - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: charakteristická dřevitá (orientální dřevo)  INCI: parfum UFI: VN20-X0FR-X00D-N4DM  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

579 Kč s DPH
Růže lupeny 50g

Sušené lupeny květů růže stolisté. Má antioxidační, antibakteriální a protizánětlivé účinky. Pokožku ochraňuje a hydratuje. Sjednocuje tón pleti, regeneruje poškozené buňky a působí proti předčasnému stárnutí pleti.  Latinský název: Rosae flos Mateřská rostlina: Růže stolistá (Rosa centifolia)  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

40 Kč s DPH
Měsíček květ 50g

Sušený měsíček lékařský – celý květ. Měsíček je bohatým zdrojem vitamínů, antioxidantů, obsahuje karotenoidy, flavonoidy a mnohé další účinné látky. Eliminuje příznaky stárnutí, pokožku regeneruje, vyživuje, hydratuje, podporuje tvorbu kolagenu. Má výrazné protizánětlivé účinky, působí antibakteriálně, zklidňuje a hojí poškozenou a poraněnou pokožku. Je vhodný i na citlivou a dětskou pokožku.  Latinský název: Flos calendulae com calyce tot....

35 Kč s DPH
Heřmánek květ 50g

Sušený heřmánek pravý – celý květ. Heřmánek má výrazné protizánětlivé, antibakteriální a dezinfekční vlastnosti. Je vhodný při různých kožních problémech, zklidňuje a regeneruje problematickou, podrážděnou a poškozenou pokožku, urychluje hojení ran. Účinkuje jako přírodní bělidlo - zesvětluje pleť, vlasy a eliminuje tmavé kruhy pod očima.  Latinský název: Chamomillae flos tot. Mateřská rostlina: heřmánek pravý (Chamomilla recutita)  Surovina...

39 Kč s DPH
Levandule květ 50g

Sušená levandule lékařská – celý květ. Díky vysokému obsahu antioxidantů chrání pokožku před působením volných radikálů a je účinná v boji proti vráskám. Má protizánětlivé a hojivé účinky na pokožku. Je oblíbená pro svou příjemnou vůni, působí relaxačně a zklidňujícím dojmem.  Latinský název: Flos levandulae tot. Mateřská rostlina: Levandule lékařská (Levanudla angustifolia)  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

34 Kč s DPH
Kostival kořen 50g

Sušený nařezaný kořen kostivalu. Obsahuje množství účinných látek, minerálů a vitamínů. Má výrazné hojivé a regenerační účinky na pokožku. Pomáhá při revmatismu, blahodárně působí na pohybový aparát, zlomeniny, pohmožděniny, modřiny a křečové žíly.  Latinský název: Symphyti radix conc. Mateřská rostlina: Kostival lékařský (Symphytum officinale)  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

25 Kč s DPH
Zobrazeno 145 - 156 z 227 produktů