Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Hmotnost
Objem
Cena
Filtrovat...

Přídavné látky

produktů na stránce
Cocamydopropyl betaine 200ml

Cocamydopropyl betaine je jemný tenzid rostlinného původu - povrchově aktivní látka vyrobená z kokosového oleje. V kosmetických produktech se používá pro své čisticí, zahušťovací, pěnící a hydratační vlastnosti. INCI: COCAMIDOPROPYL BETAINECAS: 147170-44-3 Surovina pro výrobu kosmetiky.Více informací v detailu produktu.

69 Kč s DPH
Lanolin bezvodý kosmetický 100g

Tuk získaný z ovčí vlny. Má změkčující, zvlhčující ochranný a kondicionační účinek na pokožku a vlasy. Krémům dodává mastnou, bohatou strukturu. INCI: LanolinCAS: 8006-54-0 Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu.

99 Kč s DPH
Rostlinná vazelína 100g

Rostlinná alternativa klasické kosmetické vazelíny, vyrobená na přírodní bázi, bez konzervačních látek, silikonů, parabenů a bez ropných produktů. Je šetrná k přírodě i k lidské pokožce, kterou promašťuje, zvláčňuje, hydratuje a regeneruje. INCI: Ricinus Communis Seed Oil (and) Hydrogenated Castor Oil (and) Copernicia CeriferaCera (and) Cera AlbaCAS: 8001-79-4 + 8001-78-3 + 8015-86-9 + 8012-89-3 Surovina pro výrobu kosmetiky.Více informací v...

59 Kč s DPH
Oxid titaničitý 100g

Oxid titaničitý je přírodní, velmi jemně mletý, nemodifikovaný bílý minerální pigment nazývaný také titanová běloba.Pro svou krycí a absorpční schopnost tvoří složku minerálních make-upů a deodorantů. Používá se i jako bezpečná přísada do opalovacích přípravků nebo jako bělidlo na dosažení bílé anebo neprůsvitné barvy kosmetických produktů. CAS: 13463-67-7 Surovina pro výrobu kosmetiky.Více informací v detailu produktu.

49 Kč s DPH
Oxid zinečnatý 100g

Oxid zinečnatý bez nano částic. Jde o bílý přírodní prášek s protizánětlivými a mírně antibakteriálními účinky. Často se používá jako aktivní složka přírodních deodorantů a také jako aktivní složka přírodních opalovacích přípravků. Poskytuje ochranu proti dětským opruzeninám. Může být použit jako přírodní bělidlo do mýdel, krémů a make-upu. Chemický vzorec: ZnOCAS: 1314-13-2EINECS: 215-222-5 Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v...

55 Kč s DPH
Sodium cocoyl isethionate (SCI) práškový 100g

SCI je povrchově aktivní látka (tenzid, surfaktant) získaná z mastných kyselin kokosového oleje. Je čistě rostlinného původu. Vytváří bohatou pěnu a účinně, ale jemně čistí pleť, tělovou pokožku i vlasy. Může se používat samostatně nebo v kombinaci s jinými povrchově aktivními látkami.  INCI: Sodium cocoyl isethionate  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu.

69 Kč s DPH
Sodium cocoyl isethionate (SCI) práškový 500g

SCI je povrchově aktivní látka (tenzid, surfaktant) získaná z mastných kyselin kokosového oleje. Je čistě rostlinného původu. Vytváří bohatou pěnu a účinně, ale jemně čistí pleť, tělovou pokožku i vlasy. Může se používat samostatně nebo v kombinaci s jinými povrchově aktivními látkami.  INCI: Sodium cocoyl isethionate  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu.

289 Kč s DPH
Oxid titaničitý 250g

Oxid titaničitý je přírodní, velmi jemně mletý, nemodifikovaný bílý minerální pigment nazývaný také titanová běloba.Pro svou krycí a absorpční schopnost tvoří složku minerálních make-upů a deodorantů. Používá se i jako bezpečná přísada do opalovacích přípravků nebo jako bělidlo na dosažení bílé anebo neprůsvitné barvy kosmetických produktů. CAS: 13463-67-7 Surovina pro výrobu kosmetiky.Více informací v detailu produktu.

99 Kč s DPH
Oxid zinečnatý 250g

Oxid zinečnatý bez nano částic. Jde o bílý přírodní prášek s protizánětlivými a mírně antibakteriálními účinky. Často se používá jako aktivní složka přírodních deodorantů a také jako aktivní složka přírodních opalovacích přípravků. Poskytuje ochranu proti dětským opruzeninám. Může být použit jako přírodní bělidlo do mýdel, krémů a make-upu. Chemický vzorec: ZnOCAS: 1314-13-2EINECS: 215-222-5 Surovina pro výrobu kosmetiky.Více informací v...

109 Kč s DPH
Glycerín rostlinný 99% 200ml

Glycerín rostlinného původu, glycerol 99%, farmaceutická kvalita. Pro své vynikající zvláčňující a hydratační vlastnosti je mimořádně oblíbenou složkou různých kosmetických produktů určených k péči o pleť, tělo a vlasy a také častou složkou dekorativní kosmetiky. INCI: GlycerinCAS: 56-81-5EINECS: 200-289-5 Surovina pro výrobu kosmetiky.Více informací v detailu produktu.

33 Kč s DPH
Glycerín rostlinný 99% 500ml

Glycerín rostlinného původu, glycerol 99%, farmaceutická kvalita. Pro své vynikající zvláčňující a hydratační vlastnosti je mimořádně oblíbenou složkou různých kosmetických produktů určených k péči o pleť, tělo a vlasy a také častou složkou dekorativní kosmetiky. INCI: GlycerinCAS: 56-81-5EINECS: 200-289-5 Surovina pro výrobu kosmetiky.Více informací v detailu produktu.

69 Kč s DPH
Glycerín rostlinný 99% 1l

Glycerín rostlinného původu, glycerol 99%, farmaceutická kvalita. Pro své vynikající zvláčňující a hydratační vlastnosti je mimořádně oblíbenou složkou různých kosmetických produktů určených k péči o pleť, tělo a vlasy a také častou složkou dekorativní kosmetiky. INCI: GlycerinCAS: 56-81-5EINECS: 200-289-5 Surovina pro výrobu kosmetiky.Více informací v detailu produktu.

119 Kč s DPH
Zobrazeno 1 - 12 z 13 produktů