Nedostupná kategorie

Akce!

Mýdlová hmota Crystal WNS (nerosící) 1kg

Kvalitní neprůhledná nerosící se mýdlová hmota CRYSTAL WNS má rostlinný základ. Slouží k domácí výrobě nebaleného mýdla, které odolává vlhkému prostředí. Hmotu stačí roztát, přidat barvu, vůni, nalít do formy, nechat ztuhnout a mýdlo je hotové.  INCI: viz specifikace v záložce "Ke stažení"  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

119 Kč s DPH 139 Kč
  • Výhodné balení
Mýdlová hmota Crystal WNS (nerosící) 11,5kg

Kvalitní neprůhledná nerosící se mýdlová hmota CRYSTAL WNS má rostlinný základ. Slouží k domácí výrobě nebaleného mýdla, které odolává vlhkému prostředí. Hmotu stačí roztát, přidat barvu, vůni, nalít do formy, nechat ztuhnout a mýdlo je hotové.  INCI: viz specifikace v záložce "Ke stažení"  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

1 329 Kč s DPH 1 499 Kč
Mýdlová hmota S ARGANOVÝM OLEJEM 1kg

Kvalitní průhledná mýdlová hmota CRYSTAL ARGAN OIL má rostlinný základ a přídavek arganového oleje bohatého na vitamín E. Neobsahuje SLES a SLS. Slouží k domácí výrobě mýdla. Hmotu stačí roztát, přidat vůni, nalít do formy, nechat ztuhnout a mýdlo je hotové.  INCI: viz specifikace v záložce "Ke stažení"  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

149 Kč s DPH 159 Kč
  • Výhodné balení
Mýdlová hmota S ARGANOVÝM OLEJEM 11,5kg

Kvalitní průhledná mýdlová hmota CRYSTAL ARGAN OIL má rostlinný základ a přídavek arganového oleje bohatého na vitamín E. Neobsahuje SLES a SLS. Slouží k domácí výrobě mýdla. Hmotu stačí roztát, přidat vůni, nalít do formy, nechat ztuhnout a mýdlo je hotové.  INCI: viz specifikace v záložce "Ke stažení"  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

1 649 Kč s DPH 1 709 Kč
PET láhev 200ml + šroubovací uzávěr stříbrný

PET láhev 200ml + šroubovací uzávěr stříbrný Upozornění - lahvičky mají výrobní nedokonalost - tzv. „efekt lupy“ - viz 3. fotografie. Je to optický jev, který vzniká u kulatých lahviček při výrobě technologií vstřiko-vyfukování. Po naplnění tekutinou (pro ukázku na 4. fotce čirá voda), tento jev úplně zmizí. Uvedený jev/nedokonalost nemůže být předmětem reklamace. Snížená cena produktu již zohledňuje tuto skutečnost.

12 Kč s DPH 13 Kč
Cocamydopropyl betaine 200ml

Cocamydopropyl betaine je jemný tenzid rostlinného původu - povrchově aktivní látka vyrobená z kokosového oleje. V kosmetických produktech se používá pro své čisticí, zahušťovací, pěnící a hydratační vlastnosti.  INCI: COCAMIDOPROPYL BETAINE CAS: 147170-44-3  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

62 Kč s DPH 69 Kč
Zobrazeno 1 - 6 z 6 produktů