Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Hmotnost
Cena
Filtrovat...

Tenzidy

Cocamydopropyl betaine 200ml

Cocamydopropyl betaine je jemný tenzid rostlinného původu - povrchově aktivní látka vyrobená z kokosového oleje. V kosmetických produktech se používá pro své čisticí, zahušťovací, pěnící a hydratační vlastnosti. INCI: COCAMIDOPROPYL BETAINECAS: 147170-44-3 Surovina pro výrobu kosmetiky.Více informací v detailu produktu.

69 Kč s DPH
Sodium cocoyl isethionate (SCI) práškový 100g

SCI je povrchově aktivní látka (tenzid, surfaktant) získaná z mastných kyselin kokosového oleje. Je čistě rostlinného původu. Vytváří bohatou pěnu a účinně, ale jemně čistí pleť, tělovou pokožku i vlasy. Může se používat samostatně nebo v kombinaci s jinými povrchově aktivními látkami.  INCI: Sodium cocoyl isethionate  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu.

69 Kč s DPH
Sodium cocoyl isethionate (SCI) práškový 500g

SCI je povrchově aktivní látka (tenzid, surfaktant) získaná z mastných kyselin kokosového oleje. Je čistě rostlinného původu. Vytváří bohatou pěnu a účinně, ale jemně čistí pleť, tělovou pokožku i vlasy. Může se používat samostatně nebo v kombinaci s jinými povrchově aktivními látkami.  INCI: Sodium cocoyl isethionate  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu.

289 Kč s DPH
Zobrazeno 1 - 3 z 3 produktů