Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Kategorie
Typ vosku
Hmotnost
Objem
Bio kvalita
Jemně mleté
Cena
Barva
Použití do mýdlových hmot
Použití do pleťové kosmetiky
Filtrovat...

Kosmetické suroviny

produktů na stránce
Vitamín E - acetát 12g

Vitamín E je aktivní látka s širokým použitím v kosmetických výrobcích určených pro pokožku, vlasy a nehty. Je účinným antioxidantem, zpomaluje stárnutí pokožky a má výborné hydratační účinky. Působí také protizánětlivě. Je možné ho použít i jako konzervant pro prodloužení trvanlivosti kosmetických výrobků.  INCI: Tocopheryl Acetate CAS: 7695-91-2  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

44 Kč s DPH
D-Panthenol (provitamín B5) 75% 35ml

D-Panthenol - provitamín B5 patří mezi nejpoužívanější vitamíny v kosmetice. Má přirozeně hydratační, regenerační, uklidňující a hojivé vlastnosti. Zlepšuje kvalitu pokožky, vlasů a nehtů.  INCI: Panthenol (and) Aqua CAS: 81-13-0, 7732-18-5  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

85 Kč s DPH
Přírodní kosmetický jíl kaolín 100g

100% přírodní kosmetický jíl. Je vhodný především pro citlivou, suchou nebo zralou pleť.  INCI: Kaolin CAS: 1332-58-7 EINECS: 310-194-1  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

39 Kč s DPH
Přírodní kosmetický jíl kaolín 500g

100% přírodní kosmetický jíl. Je vhodný především pro citlivou, suchou nebo zralou pleť.  INCI: Kaolin CAS: 1332-58-7 EINECS: 310-194-1  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

159 Kč s DPH
Lanolin bezvodý kosmetický 100g

Tuk získaný z ovčí vlny. Má změkčující, zvlhčující ochranný a kondicionační účinek na pokožku a vlasy. Krémům dodává mastnou, bohatou strukturu.  INCI: Lanolin CAS: 8006-54-0  Surovina pro výrobu kosmetiky.  Více informací v detailu produktu. 

99 Kč s DPH
Oxid titaničitý 100g

Oxid titaničitý je přírodní, velmi jemně mletý, nemodifikovaný bílý minerální pigment nazývaný také titanová běloba. Pro svou krycí a absorpční schopnost tvoří složku minerálních make-upů a deodorantů. Používá se i jako bezpečná přísada do opalovacích přípravků nebo jako bělidlo na dosažení bílé anebo neprůsvitné barvy kosmetických produktů.  CAS: 13463-67-7  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

49 Kč s DPH
Oxid zinečnatý 100g

Oxid zinečnatý bez nano částic. Jde o bílý přírodní prášek s protizánětlivými a mírně antibakteriálními účinky. Často se používá jako aktivní složka přírodních deodorantů a také jako aktivní složka přírodních opalovacích přípravků. Poskytuje ochranu proti dětským opruzeninám. Může být použit jako přírodní bělidlo do mýdel, krémů a make-upu.  Chemický vzorec: ZnO CAS: 1314-13-2 EINECS: 215-222-5  Surovina pro výrobu kosmetiky.  Více informací v...

55 Kč s DPH
Aloe vera gel 5X (koncentrát) 100ml

Aloe vera gel 5X je vyrobený z ekologicky pěstovaných a zpracovávaných listů rostliny aloe vera. Jedná se o koncentrát 5X a má kapalnou konzistenci. Aloe vera je bohaté na vitamíny, minerály, aminokyseliny a enzymy, díky kterým má mnohé pozitivní účinky, které se hodně využívají v kosmetických produktech.  INCI: Aloe Barbadensis Leaf CAS: 8001-97-6  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

129 Kč s DPH
Aloe vera gel 5X (koncentrát) 200ml

Aloe vera gel 5X je vyrobený z ekologicky pěstovaných a zpracovávaných listů rostliny aloe vera. Jedná se o koncentrát 5X a má kapalnou konzistenci. Aloe vera je bohaté na vitamíny, minerály, aminokyseliny a enzymy, díky kterým má mnohé pozitivní účinky, které se hodně využívají v kosmetických produktech.  INCI: Aloe Barbadensis Leaf CAS: 8001-97-6  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

199 Kč s DPH
Xanthanová guma 50g

Xanthanová guma se používá jako přísada do kosmetických produktů, která slouží jako zahušťovadlo, stabilizátor emulze i jako zvlhčující látka.  INCI: Xanthan Gum CAS: 11138-66-2  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

24 Kč s DPH
Peeling z jahodových zrníček 10g

Přírodní exfoliační přísada vyrobená z jahodových semínek - zrníček.  INCI: FRAGARIA ANANASSA SEED CAS: 3817-18-28-1  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

27 Kč s DPH
Kandelilový vosk 50g

Kandelilový vosk je rostlinný vosk vyráběný z listů Candelilla pěstované v Mexiku. Patří mezi měkčí vosky, které se lehce používají při výrobě kosmetických produktů - především tělových másel, balzámů na rty, rtěnek a taky svíček. Produktům dodává pevnost, tuhost a lesk. Je vhodný jako rostlinná alternativa ke včelímu vosku.  INCI: Euphorbia Cerifera Cera Wax CAS: 8006-44-8  Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček. Více informací v detailu...

76 Kč s DPH
Zobrazeno 1 - 12 z 84 produktů