Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Cena
Barva
Použití do mýdlových hmot
Použití do pleťové kosmetiky
Filtrovat...

Aktivní uhlí

Aktivní uhlí 50g

Aktivní práškové uhlí je 100% rostlinného původu - je vyrobené z kokosových skořápek. Pro své vynikající absorpční a čistící účinky je oblíbenou složkou mýdel, pleťové, tělové i vlasové kosmetiky. Může být použité i jako přírodní černá barva. INCI: Charcoal PowderCAS: 7440-44-0 Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu.

59 Kč s DPH
Zobrazeno 1 - 1 z 1 produktu