Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Kategorie
Typ vosku
Hmotnost
Objem
Typ vůně
Použití do svíček
Materiál
Uzávěr
Cena
Vhodný do forem (pro volně stojící svíčky)
Vhodný do nádob
Filtrovat...

Výroba svíček

produktů na stránce
Malina - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží malinová  INCI: parfum  UFI: --  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Med - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: sladká, medová  INCI: parfum  UFI: R3Q5-49QV-V00P-TKNE  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Měsíček - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: bylinná, měsíčková  INCI: parfum  UFI: 0GWE-T9V4-E001-S38K  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Perníkové koření - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: kořenitá  INCI: parfum  UFI: 92TY-285H-V00K-HS8V Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Orchidej s vanilkou - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: květinová, vanilková  INCI: parfum  UFI: YS75-M9FK-R001-AKAN  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Magnolie - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: květinová, magnolie  INCI: parfum  UFI: S0G2-Y9X0-R00N-GJ66  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Lípa - antialergický - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží, ovocná, lípová, medová  INCI: parfum UFI: PPFE-A9R7-300C-94F6 Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Kokosové mléko - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: aldehydická, kokosová, mléčná  INCI: parfum  UFI: TC43-X9H3-A00X-8F9G  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Kokos - antialergický - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: kokosová  INCI: parfum  UFI: --  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Konvalinka - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: svěží konvalinková  INCI: parfum  UFI: UUC1-J970-U00P-7P8H  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Ledový vítr - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží fougerová  INCI: parfum  UFI: 41N5-095C-H00T-XDNV  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Lilie- parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží, květinová, liliová  INCI: parfum  UFI: TEWE-A95R-300H-4RPH  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Zobrazeno 193 - 204 z 253 produktů