Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Kategorie
Typ vosku
Hmotnost
Objem
Typ vůně
Použití do svíček
Materiál
Uzávěr
Cena
Vhodný do forem (pro volně stojící svíčky)
Vhodný do nádob
Filtrovat...

Výroba svíček

produktů na stránce
  • Výhodné balení
Arktický oceán - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: svěží citrusová, dřevitá, mořská  INCI: parfum  UFI: AG94-1937-9009-S5MN  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Ledový vítr - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží fougerová  INCI: parfum  UFI: 41N5-095C-H00T-XDNV  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Bambus - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží, zelená, bambusová  INCI: parfum  UFI: YAW2-E9WJ-700C-1FH6  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
Sladký meloun s kiwi - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: sladká, melounová, tropická, kiwi  INCI: parfum  UFI: 7N95-R9NA-F00X-V352  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Mandle - antialergický - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: sladká, mléčná, mandlová  INCI: parfum UFI: M1Q5-N91G-K006-482C  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Broskev - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží ovocná, broskvová  INCI: parfum  UFI: 9N33-V9YW-V00Y-YQMY  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Černý hrozen - antialergický - parfémová...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: ovocná, hroznová  INCI: parfum  UFI: E6V3-K93P-T00K-789N  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Jahoda - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: jahodová  INCI: parfum  UFI: --  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Kokos - antialergický - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: kokosová  INCI: parfum  UFI: --  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Čokoláda + kokos - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: čokoládová, kokosová  INCI: parfum  UFI: W6Y2-K938-Y007-KYAM  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
Vanilka + pomeranč + skořice - antialergický -...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: vanilková, pomerančová, skořicová  INCI: parfum  UFI: 2N79-Y9FE-Q005-U66R  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

35 Kč s DPH
Mandle - antialergický - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: sladká, mléčná, mandlová  INCI: parfum  UFI: M1Q5-N91G-K006-482C Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Zobrazeno 181 - 192 z 253 produktů