Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Kategorie
Hmotnost
Objem
Typ vůně
Použití do svíček
Jemně mleté
Materiál
Uzávěr
Cena
Barva
Použití do mýdlových hmot
Použití do šumivek a solí
Použití do tekutých mýdel a sprchových gelů
Použití do pleťové kosmetiky
Filtrovat...

Výroba tekutých mýdel, šamponů, sprchových gelů, pěny

produktů na stránce
  • Výhodné balení
Konvalinka - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: svěží konvalinková  INCI: parfum  UFI: UUC1-J970-U00P-7P8H  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Ledový vítr - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží fougerová  INCI: parfum  UFI: 41N5-095C-H00T-XDNV  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Jasmín - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: květinová, jasmínová  INCI: parfum  UFI: MU5A-KWYC-7205-1Y50  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Jasmín + růže + orchidej - parfémová kompozice...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: svěží ovocná, květinová  INCI: parfum  UFI: U9GY-C8G8-Y005-3UUH  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Herbal - antialergický - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: bylinná, květinová  INCI: parfum  UFI: 8P02-F9NQ-M000-1HVE  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Granátové jablko - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží, ovocná, zelená  INCI: parfum  UFI: F558-K98M-8005-V1XK  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
Jablečný závin - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: sladká, jablečná, hřebíčková, skořicová  INCI: parfum  UFI: XE92-3926-U00G-HCA0  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Jahoda - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: jahodová  INCI: parfum  UFI: --  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Jahodový jogurt - antialergický - parfémová...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: mléčná, jahodová  INCI: parfum  UFI: --  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Arktický oceán - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: svěží citrusová, dřevitá, mořská  INCI: parfum  UFI: AG94-1937-9009-S5MN  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
Žvýkačka - antialergický - parfémová kompozice...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: sladká, ovocná  INCI: parfum  UFI: 4UR5-89HU-000K-1E9Q Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Mango + citrus - antialergický - parfémová...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: svěží citrusová, tropická, mangová  INCI: parfum UFI: WD66-79KJ-D00S-JCCW Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Zobrazeno 25 - 36 z 221 produktů