Prohlédnuté produkty

Snížená cena!
  • Sleva týdne
Vitamín E - acetát 12g Větší náhled

Kyselina hyaluronová - 1% 35ml

140-0961

Kyselina hyaluronová je známá svou schopností vázat na sebe vodu v pokožce a účinně ji hydratovat, vyhlazovat a zvyšovat její elasticitu. Regeneruje a revitalizuje pokožku a má výrazné anti-aging účinky. 

INCI: Sodium hyaluronate 
CAS: 9067-32-7 

Surovina pro výrobu kosmetiky. 
Více informací v detailu produktu. 

Více detailů

Skladem

95 Kč s DPH

-24 Kč

119 Kč

Více informací

INCI

Sodium hyaluronate

CAS

9067-32-7

Charakteristika

Roztok vysokomolekulární kyseliny hyaluronové s vysokou 1% koncentrací je biotechnologický extrakt získaný fermentací z rostlinných substrátů. Kyselina hyaluronová je přirozenou součástí struktury lidské pokožky, váže a zadržuje v ní vodu, zlepšuje její flexibilitu a elasticitu, ale v průběhu života její obsah v těle klesá, proto je vhodné ji doplňovat. Kyselina hyaluronová se považuje v kosmetice za „malý zázrak“ při omlazování pokožky.

Vzhled: viskózní tekutina - jedná se o roztok vysokomolekulární kyseliny hyaluronové

Barva: bezbarvá

Vůně: charakteristická

Rozpustnost: rozpustná ve vodě, nerozpustná v líhu a v rostlinných a minerálních olejích

Viskozita (25°C): 1000–3500cps

pH: 6,0–8,0

Konzervant: 1,5% phenoxyethanol

Účinky v kosmetice

  • Má intenzivní hydratační schopnosti – váže vodu v pokožce, zabraňuje jejímu vysoušení, zvyšuje pružnost a elasticitu kůže, redukuje existující vrásky a zabraňuje vzniku nových, vyhlazuje pokožku a dodává jí mladistvý vzhled.

  • Regeneruje kožní buňky, stimuluje tvorbu kolagenu, chrání pokožku před vnějšími vlivy a účinně blokuje volné radikály.

  • Urychluje hojení ran, pomáhá v boji proti akné, brání vzniku jizev a strií. Podporuje snížení celulitidy.

  • Vhodná na všechny typy pokožky, i na ekzémovou, podrážděnou a problémovou pokožku.

  • Regeneruje kůži po holení, depilaci a slunečním zářením.

  • Regeneruje vlasy a nehty.

  • Rychle se vstřebává do pokožky.

  • Pro své účinky je oblíbenou složkou anti-aging kosmetiky a často se aplikuje i v estetické medicíně.

  • Používá se na přímou aplikaci do pokožky nebo jako účinná složka různých kosmetických přípravků.

Použití v kosmetických produktech

Pleťové krémy, pleťové vody, pleťové masky, oční krémy, tělové krémy, krémy na ruce, přípravky po holení a depilaci, přípravky po opalování, sprchové gely, mýdla, vlasová kosmetika, dekorativní kosmetika atd.

Země původu

Francie

Balení

V plastové lahvičce s kapacím uzávěrem.

Upozornění

Produktovou specifikaci a bezpečnostní list si můžete stáhnout v záložce "Ke stažení".

Související recepty na našem blogu

Ílová pleťová maska 

Ke stažení