Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Kategorie
Typ vosku
Hmotnost
Objem
Typ vůně
Použití do svíček
Materiál
Uzávěr
Cena
Vhodný do forem (pro volně stojící svíčky)
Vhodný do nádob
Filtrovat...

Výroba svíček

produktů na stránce
  • Výhodné balení
Čokoláda s pomerančem - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: čokoládová, pomerančová  INCI: parfum  UFI: K1Y2-J9QG-C008-895G Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
Vánoční fantazie - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: kořenitá, hřebíčková, citrusová  INCI: parfum  UFI: CHG3-R97Q-5008-8U1V Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Višeň + marcipán - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: višňová, marcipánová, kořenitá  INCI: parfum  UFI: WDT3-X9MC-D006-A329 Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Višeň + švestka - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: ovocná, višňová, švestková  INCI: parfum  UFI: HA64-99JH-X00Y-9J28 Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Vanilka se skořicí - antialergický - parfémová...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: vanilková, kořenitá, skořicová  INCI: parfum  UFI: S7G6-C9PE-X00R-PHDJ Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Černý hrozen - antialergický - parfémová...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: ovocná, hroznová  INCI: parfum  UFI: E6V3-K93P-T00K-789N  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Pomeranč + mango + vanilka + hřebíček -...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: pomerančová, tropická, vanilková, hřebíčková  INCI: parfum  UFI: AXX2-2913-100R-MXKE Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Čokoláda + kokos - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: čokoládová, kokosová  INCI: parfum  UFI: W6Y2-K938-Y007-KYAM  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Vanilka - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: sladká, vanilková  INCI: parfum  UFI: EEP6-T9D1-000D-93C6  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Orchidej s vanilkou - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: květinová, vanilková  INCI: parfum  UFI: YS75-M9FK-R001-AKAN  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Jasmín - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: květinová, jasmínová  INCI: parfum  UFI: MU5A-KWYC-7205-1Y50  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Kokos - antialergický - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: kokosová  INCI: parfum  UFI: --  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
Zobrazeno 73 - 84 z 257 produktů