Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Kategorie
Typ vosku
Hmotnost
Objem
Typ vůně
Použití do svíček
Materiál
Uzávěr
Cena
Vhodný do forem (pro volně stojící svíčky)
Vhodný do nádob
Filtrovat...

Výroba svíček

produktů na stránce
Palmový vosk krystalický C09 RSPO 1kg

Čistě rostlinný vosk prvotřídní kvality pro výrobu svíček s certifikátem RSPO - vosk je vyroben z palmového oleje, který pochází z udržitelných zdrojů. Pomocí tohoto palmového vosku je možné dosáhnout krásnou krystalickou strukturu svíček – vytváří efekt krystalických květů podobný námraze na okně. Do vosku se nepřidávají žádná aditiva ani stearin.  Surovina pro výrobu svíček.  Více informací v detailu produktu. 

99 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Palmový vosk krystalický C09 RSPO 25kg

Čistě rostlinný vosk prvotřídní kvality pro výrobu svíček s certifikátem RSPO - vosk je vyroben z palmového oleje, který pochází z udržitelných zdrojů. Pomocí tohoto palmového vosku je možné dosáhnout krásnou krystalickou strukturu svíček – vytváří efekt krystalických květů podobný námraze na okně. Není nutné k němu přidávat aditiva ani stearin.  Surovina pro výrobu svíček.  Více informací v detailu produktu. 

2 290 Kč s DPH
Palmový vosk krystalický C16 do skla 1kg

Čistě rostlinný vosk prvotřídní kvality pro výrobu svíček do skla a nádob z keramiky nebo plechu. Po zatuhnutí se nesmrští a přilne k nádobě. Pomocí tohoto palmového vosku je možné dosáhnout krásnou krystalickou strukturu svíček – vytváří efekt krystalických květů podobný námraze na okně. Do vosku se nepřidávají žádná aditiva ani stearin.  Surovina pro výrobu svíček.  Více informací v detailu produktu. 

109 Kč s DPH
Nůžky na knot

Nůžky na zastřihávání bavlněných a dřevěných knotů.

159 Kč s DPH
Fixátor na bavlněný knot

Fixátor na bavlněný knot z březového dřeva vhodný pro vycentrování a zafixování knotu při výrobě svíček do nádob. 

9 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Růže - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: květinová, růžová  INCI: parfum  UFI: E7N5-09J5-400T-82U0  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Santal - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: charakteristická dřevitá (orientální dřevo)  INCI: parfum UFI: VN20-X0FR-X00D-N4DM  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

329 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Heřmánek - antialergický - parfémová kompozice...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: bylinná, heřmánková  INCI: parfum  UFI: 2T36-19VN-600X-Q3VY Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Pomeranč + mango + vanilka + hřebíček -...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: pomerančová, tropická, vanilková, hřebíčková  INCI: parfum  UFI: AXX2-2913-100R-MXKE Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Borůvka + ostružina - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: borůvková, ostružinová  INCI: parfum  UFI: 85G2-099T-C00N-U7CA  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Fialka - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: fialková, květinová  INCI: parfum  UFI: VTY3-U93C-P00C-0KSC  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
Sladký meloun s kiwi - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: sladká, melounová, tropická, kiwi  INCI: parfum  UFI: 7N95-R9NA-F00X-V352  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
Zobrazeno 61 - 72 z 253 produktů