Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Kategorie
Typ vosku
Hmotnost
Objem
Typ vůně
Použití do svíček
Materiál
Uzávěr
Cena
Vhodný do forem (pro volně stojící svíčky)
Vhodný do nádob
Filtrovat...

Výroba svíček

produktů na stránce
Broskev - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží ovocná, broskvová  INCI: parfum  UFI: 9N33-V9YW-V00Y-YQMY  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Granátové jablko - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží, ovocná, zelená  INCI: parfum  UFI: F558-K98M-8005-V1XK  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Fialka - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: fialková, květinová  INCI: parfum  UFI: VTY3-U93C-P00C-0KSC  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Herbal - antialergický - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: bylinná, květinová  INCI: parfum  UFI: 8P02-F9NQ-M000-1HVE  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Heřmánek - antialergický - parfémová kompozice...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: bylinná, heřmánková  INCI: parfum  UFI: 2T36-19VN-600X-Q3VY Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Jahodový jogurt - antialergický - parfémová...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: mléčná, jahodová  INCI: parfum UFI: -- Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Jablečný závin - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: sladká, jablečná, hřebíčková, skořicová  INCI: parfum UFI: XE92-3926-U00G-HCA0 Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Čokoláda s pomerančem - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: čokoládová, pomerančová  INCI: parfum UFI: K1Y2-J9QG-C008-895G  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Čokoláda + kokos - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: čokoládová, kokosová  INCI: parfum  UFI: W6Y2-K938-Y007-KYAM  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Bambus - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží, zelená, bambusová  INCI: parfum  UFI: YAW2-E9WJ-700C-1FH6  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Capuccino - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: vůně capuccina  INCI: parfum  UFI: JAG6-V9CU-8007-AUYM Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Bez černý - antialergický - parfémová kompozice...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: vůně černého bezu  INCI: parfum UFI: 75WD-29X7-M00D-CGK1 Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Zobrazeno 241 - 252 z 256 produktů