Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Hmotnost
Objem
Materiál
Uzávěr
Potisk/nápis
Vánoční
Cena
Filtrovat...

Koupelová sůl

produktů na stránce
Detoxikační bylinná koupel 70g

Detoxikační bylinná koupel, po které se budete dobře cítit. Koupelová směs složená pouze z přírodních surovin bez přidání aromat a barviv.  Složení: list rozmarýnu, nať kopřivy, nať šalvěje, nať yzopu, plod jalovce, semeno hořčice Více informací v detailu produktu. 

56 Kč s DPH
Povzbuzující bylinná koupel 70g

Bylinná povzbuzující koupel rozproudí a provoní tělo, povzbudí smysly a přinese pocit nově získané energie. Koupelová směs složená pouze z přírodních surovin bez přidání aromat a barviv.  Složení: jehlička borovice, nať máty, list rozmarýnu, citronová tráva Více informací v detailu produktu. 

56 Kč s DPH
Zklidňující bylinná koupel 70g

Zklidňující bylinná koupel navozuje příjemný pocit uvolnění a relaxace. Je určená těm, kteří potřebují snížit každodenní napětí a navodit duševní klid a vyrovnanost. Koupelová směs složená pouze z přírodních surovin bez přidání aromat a barviv.  Složení: nať meduňky, nať mateřídoušky, nať bazalky, květ heřmánku Více informací v detailu produktu. 

56 Kč s DPH
Oves a levandule - bylinná koupel 40g

Harmonické složení pro spánek a normální stav pokožky. Levandule navozuje duševní pohodu a relaxaci, ovesná nať udržuje pokožku v dobrém stavu. Koupelová směs složená pouze z přírodních surovin bez přidání aromat a barviv.  Složení: levandule a ovesná nať Více informací v detailu produktu. 

38 Kč s DPH
Zobrazeno 13 - 16 z 16 produktů