Prohlédnuté produkty

Sušené kozí mléko 50g Větší náhled

Sušené kozí mléko 50g

200-1303_50

Sušené kozí mléko je získávané způsobem sušení rozprašováním. Je vyráběno z čerstvého kozího mléka vyprodukovaného v šlechtěných chovech na biologicky zdravých pastvinách. Je čistě přírodní, neobsahuje žádné přísady. Má vysoký obsah minerálů, vitamínů, kyselin a dalších cenných látek. Pokožku čistí, zvláčňuje, hydratuje, regeneruje a vyživuje. Má anti-aging vlastnosti, působí též antibakteriálně a protizánětlivě. 

INCI: Goat milk powder 

Surovina pro výrobu kosmetiky. 
Více informací v detailu produktu. 

Více detailů

Skladem

39 Kč s DPH

Více informací

INCI

Goat milk powder

Charakteristika

Sušené kozí mléko je získávané způsobem sušení rozprašováním. Je vyráběno z čerstvého kozího mléka vyprodukovaného v šlechtěných chovech na biologicky zdravých pastvinách. Jde o plnotučné mléko, s hodnotou sušiny 5%, 100g prášku obsahuje 31g tuku a 25g bílkovin. Je čistě přírodní, neobsahuje žádné přísady. Díky svému jedinečnému složení - vysokému obsahu minerálních látek, vitamínů, kyselin a dalších cenných látek je vynikajícím prostředkem pro zlepšování stavu všech typů pokožky, i na citlivou, problematickou nebo alergickou pokožku.

Vzhled: jemný prášek

Barva: bílá

Rozpustnost: rozpustné ve vodě

Účinky v kosmetice

  • Jedinečné složení plné minerálů (draslík, vápník, fosfor, hořčík, zinek, železo, měď), vitamínů (A, B, C, D, E), kyselin (AHA kyseliny, kyselina listová), antioxidantů, ceramidů, koenzymu Q10 atd.

  • Má mnoho blahodárných vlivů na pokožku - pokožku čistí, zvláčňuje, hydratuje, regeneruje a vyživuje.

  • Má přirozené anti-aging vlastnosti, zpomaluje stárnutí pokožky, eliminuje vznik vrásek, dodává pokožce pružnost, odstraňuje odumřelé kožní buňky, chrání před škodlivými vlivy prostředí, pomáhá vyrovnávat pH pokožky.

  • Působí antibakteriálně, protizánětlivě a konejšivě a je nedráždivé, proto je vhodné na všechny typy pleti, i pro citlivou, problematickou a alergickou pokožku. Pomáhá ošetřovat akné, ekzémy a různé kožní problémy.

  • Zklidňuje pokožku po popálení nebo po nadměrném vystavení slunečnímu záření.

Použití v kosmetických produktech

Mýdla, pleťové krémy, pleťové vody, pleťové masky, tělové krémy, tělové zábaly, pleťové a tělové peelingy, přípravky do koupele, šumivé bomby do koupele, vlasová kosmetika atd.

Země původu

Nizozemsko

Balení

V sáčku se zipem.

Upozornění

Upozorňujeme, že jde o přírodní produkt, tj. mohou existovat rozdíly v barvě a vůni v závislosti na konkrétní šarži.

Produktovou specifikaci si můžete stáhnout v záložce „Ke stažení“.

Související recepty na našem blogu

Masky na tvár

Šumivky s kozím mliekom

List

Hmotnost50g

Ke stažení