Tekuté mýdlo, šampon, gel, pěna

Prohlédnuté produkty

Konzervační látka ISOCIL PC 10ml Větší náhled

Konzervační látka GEOGARD® 221 (COSGARD) 10ml

1294

GEOGARD® 221 (COSGARD), 10 ml
surovina pro výrobu kosmetiky

Více detailů

Skladem

39 Kč

Více informací

INCI
Dehydroacetic Acid & Benzyl Alcohol & Water

Charakteristika
Geogard® 221 je konzervační prostředek na bázi kyseliny dehydrooctové (DHA) a benzylalkoholu, použitelný v široké škále kosmetických produktů. Je schválen pro výrobu BIO kosmetiky.

Vzhled: čirá tekutina
Barva: nažloutlá
Vůně: jemná charakteristická
Rozpustnost: ve vodě mírně rozpustný, vysoce rozpustný v organických rozpouštědlech

Účinky v kosmetice
  • prodlouží životnost kosmetických produktů a účinně chrání proti různým bakteriím, kvasinkám a plísním
  • kompatibilní s hlavními surovinami
  • vhodný do všech kosmetických produktů obsahujících vodní složku (voda, květinová voda, aloe vera gel)
  • bezpečná manipulace
  • vhodný pro použití v bio kosmetice
  • schválený organizacemi ECOCERT, COSMOS, Soil Association
  • chemicky a fyzicky stabilní
  • pro produkty s rozsahem pH 2 - 7
  • není testován na zvířatech

Použití v kosmetických produktech
tělové krémy a másla, pleťová kosmetika, oční krémy, dětská kosmetika, mýdla, sprchové šampony, antiperspiranty, balzámy a lesky na rty, vlasová kosmetika, opalovací kosmetika, dekorativní kosmetika atd.

Doporučené dávkování
0,2 až 1,1 %

Země původu
Německo

Balení
v plastové lahvičce nebo v plastové lahvičce s kapátkem

Upozornění
Produktovou specifikaci a bezpečnostní list si můžete stáhnout v záložce „Ke stažení“.

OZNAČENÍ PODLE NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1272/2008

Varování

H302 – Zdraví škodlivý při požití.
H332 – Zdraví škodlivý při vdechování.
P261 – Zamezte vdechování prachu/dýmu/plynu/mlhy/par/aerosolů.
P301 + P312 PŘI POŽITÍ: Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO nebo lékaře.

Ke stažení