Sušené bylinky

Prohlédnuté produkty

Snížená cena! Rýžový pudr 20g Větší náhled

Rýžový pudr 20g

1251

Rýžový pudr je 100% přírodní a je vyroben z mikronizovaných částic rýže. Reguluje nadměrnou tvorbu mazu, pleť zmatní a zjemní, aniž by ji vysušil nebo ucpal póry. Proto je ideální složkou matujících krémů, tekutých i práškových pudrů a dalších produktů dekorativní kosmetiky.

INCI: Oryza Sativa Powder
CAS: 68553-81-1
EINECS: 271-397-8

Surovina pro výrobu kosmetiky.
Více informací v detailu produktu.

Více detailů

Skladem

29 Kč s DPH

-10 Kč

39 Kč

Více informací

INCI

Oryza Sativa Powder

CAS

68553-81-1

EINECS

271-397-8

Charakteristika

100% přírodní pigment – bílá barva. Je vyroben z mikronizovaných částic rýže. Je ideální složkou široké škály kosmetických produktů a produktů dekorativní kosmetiky. Rýže je známá svými ochrannými a hydratačními účinky na pokožku, je silným antioxidantem a zpomaluje stárnutí pleti.
Vzhled: jemný prášek
Barva: bílá
Vůně: lehká rýžová
Hustota: 500-800g/l (nestlačen)
pH: 5,5-7,5

Účinky v kosmetice

  • Tento jemný, na dotek hedvábný pudr má široké možnosti využití v kosmetice. Může být použit do různých matujících krémů, balzámů a výborné uplatnění najde také v dekorativní kosmetice.
  • Je snadno mísitelný do olejů, vosku a másla.
  • Je kompatibilní s vodními formulacemi.
  • Pokožku zanechává hladkou a sametovou.
  • Reguluje nadměrnou tvorbu mazu, pleť zmatní aniž by ji vysušil nebo ucpal póry.
  • Pokožku ochraňuje, zjemňuje, zklidňuje a hydratuje.
  • Působí jako antioxidant a zpomaluje stárnutí pleti.

Použití v kosmetických produktech

matující krémy, pleťové vody, balzámy na rty, tekuté i práškové pudry, dekorativní kosmetika atd.

Země původu

Francie

Balení

v sáčku se zipem

Související recepty na našem blogu

Masky na tvár

List

Hmotnost20g
Jemně mletéAno

Ke stažení