Prohlédnuté produkty

Kukuřičný škrob 1kg Větší náhled

Kukuřičný škrob 1kg

030-0706

Kukuřičný škrob se používá jako jedna ze složek při přípravě šumivých bomb do koupele. Z vlasů a z pleti odstraňuje přebytečný maz. Krémy a emulze zahušťuje a dodává jim jemnější konzistenci. V dekorativní kosmetice se používá pro své zmatňující účinky.

CAS: 9005-25-8

Surovina pro výrobu kosmetiky.
Více informací v detailu produktu. 

Více detailů

Skladem

59 Kč s DPH

Více informací

CAS

9005-25-8

Charakteristika

Vysoce polymerizovaný sacharid získávaný z kukuřice.

Vzhled: prášek

Barva: bělavá

Vůně: bez zápachu až mírně charakteristická

Rozpustnost ve vodě: nad 60°C rozpustná látka

pH: 4–6

Účinky v kosmetice

  • Používá se jako složka při přípravě šumivých bomb do koupele.

  • Z vlasů a z pleti odstraňuje přebytečný maz.

  • Krémům dodává jemnější konzistenci.

  • Zahušťuje krémy a emulze.

  • V dekorativní kosmetice se používá pro své zmatňující účinky.

  • Zklidňuje spálenou pokožku.

Použití v kosmetických produktech

Šumivé bomby do koupele, tělové a pleťové krémy, pleťové masky, vlasová kosmetika, dekorativní kosmetika, pudry, deodoranty atd.

Země původu

Německo, Španělsko, Holandsko, Itálie

Balení

V plastovém sáčku.

Upozornění

Produktovou specifikaci a bezpečnostní list si můžete stáhnout v záložce "Ke stažení".

Související recepty na našem blogu

Šumivky s kozím mliekom

Šumivé bomby do kúpeľa

Ke stažení