Oleje

Baobab olej LZS 100 ml Větší náhled

Baobab olej LZS 100ml

1209

Kvalitní rostlinný olej lisovaný za studena. Je bohatý na esenciální mastné kyseliny, zejména omega 3 a 6, kyselinu linolovou a zároveň na vitamíny, např. A, E, D a F. Má vynikající hydratační, antioxidační a anti-aging účinky. Uklidňuje, hojí a regeneruje poškozenou nebo podrážděnou pokožku, je vhodný i po holení.
INCI: Adansonia digitata Seed Oil
CAS: 91745-12-9
surovina pro výrobu kosmetiky
Více informací v detailu produktu.

Více detailů

Skladem

159 Kč s DPH

Více informací

INCI
Adansonia Digitata Seed Oil

CAS
91745-12-9
EINECS
294-680-8

Charakteristika
Baobab olej se získává ze semen stromu Baobab – Adonsia digitata původem z oblastí Afriky a Indie lisováním za studena.

Vzhled: olejová kapalina
Barva: žlutá až oranžová
Vůně: charakteristická
Rozpustnost: nerozpustný ve vodě
Bod vzplanutí: >280°C

Účinky v kosmetice
  • Je bohatý na vitamíny A, D, E a F, esenciální mastné kyseliny a má vysoký obsah omega 3, 6 a 9.
  • Má vynikající hydratační účinky, rychle se vstřebává a nezanechává na pokožce mastný pocit.
  • Zvyšuje elasticitu pokožky - zanechává ji hebkou, hladkou a pružnou.
  • Redukuje jemné linky a vrásky.
  • Uklidňuje podrážděnou a suchou pokožku.
  • Může být použitý pro holení místo hydratačního krému.
  • Je skvělý do vlasových přípravků.
  • Chrání pokožku před nepříznivými vlivy počasí.
  • Je vhodný i po opalování.
  • Díky své jemné vůni se v kosmetických formulacích nepřekrývá s ostatními ingrediencemi.

Použití v kosmetických produktech
mýdla, pleťové vody, vlasové přípravky, pleťové krémy, balzámy na rty a pod.

Krajina původu
Ghana

Balení
v plastové láhvi

Upozornění
Upozorňujeme, že se jedná o přírodní produkt, tj. mohou existovat rozdíly v barvě a vůni v závislosti od konkrétní šarže.
Produktovou specifikaci a bezpečnostní list si můžete stáhnout v záložce „Ke stažení“.

List

Objem100ml
Způsob získáváníLisovaný za studena

Ke stažení