Prohlédnuté produkty

Olej z černého kmínu LZS 100ml Větší náhled

Olej z černého kmínu LZS 100ml

060-1160

Kvalitní rostlinný olej lisovaný za studena. Vysoce výživný olej bohatý na esenciální mastné kyseliny, především kyselinu linolovou. Zklidňuje a regeneruje podrážděnou a poškozenou pokožku, působí protizánětlivě. Lehce se vstřebává do pokožky. 

INCI: Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil 
CAS: 90064-32-7 

Surovina pro výrobu kosmetiky. 
Více informací v detailu produktu. 

Více detailů

Skladem

139 Kč s DPH

Více informací

INCI

Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil

CAS

90064-32-7

EINECS

290-094-1

Charakteristika

Olej z černého kmínu se získává ze semen rostliny černuchy seté (Nigella sativa) lisováním za studena.

Vzhled: čirá olejová kapalina

Barva: tmavě žlutá až zelenohnědá

Vůně: charakteristická kořeněná

Hustota (20°C): 0,911–0,935

Rozpustnost: rozpustný ve vodě a v alkoholu

Účinky v kosmetice

  • Je bohatý na esenciální mastné kyseliny, obsahuje vitaminy, aminokyseliny a flavonoidy, které mají příznivé účinky na pokožku.

  • Poskytuje hlubokou a trvalou hydrataci pokožky a důkladně ji regeneruje.

  • Má anti-aging vlastnosti, pomáhá eliminovat příznaky stárnutí pokožky a redukovat jemné vrásky.

  • Je vhodný na problematickou a jinak narušenou pleť, neucpává póry, působí protizánětlivě a jako přírodní antihistaminikum.

Použití v kosmetických produktech

Mýdla, pleťové vody, vlasové přípravky, tělové i pleťové krémy, balzámy na rty a pod.

Země původu

Izrael nebo Egypt

Balení

V plastové láhvi.

Upozornění

Upozorňujeme, že se jedná o přírodní produkt, tj. mohou existovat rozdíly v barvě a vůní v závislosti od konkrétní šarže.

Produktovou specifikaci a bezpečnostní list si můžete stáhnout v záložce „Ke stažení“.

List

Objem100ml
Způsob získáváníLisovaný za studena

Ke stažení