Prohlédnuté produkty

Jojobový vosk 100g Větší náhled

Jojobový vosk 100g

140-1386

Jojobový vosk se vyrábí pomocí hydrogenace za použití nezmýdelnitelné látky jojobového oleje. Kosmetickým produktům poskytuje soudržnou konzistenci, tvrdost a povrchový lesk, proto je vhodnou a spolehlivou přísadou především v přípravcích péče o rty, voscích na vlasy, svíčkách a pleťových maskách. 

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil & Hydrogenated Vegetable Oil 
CAS: 90045-98-0 / 68334-28-1 

Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček. 
Více informací v detailu produktu. 

Více detailů

Skladem

125 Kč s DPH

Více informací

INCI

Simmondsia Chinensis Seed Oil & Hydrogenated Vegetable Oil

CAS

90045-98-0 / 68334-28-1

EINECS

289-964-3 / 269-820-6

Charakteristika

Jojobový vosk se vyrábí pomocí hydrogenace s použitím nezmýdelnitelné látky jojobového oleje. Může se používat samostatně nebo smíchaný s jinými oleji. S bodem topení cca 65°C nabízí pevnost, tuhost a lesk kosmetickým produktům a svíčkám.

Vzhled: voskovité pastilky

Barva: slonová kost až bledě žlutá

Vůně: charakteristická

Rozpustnost: ve vodě nerozpustný

Bod vzplanutí: >280°C

Bod tání: 60–70°C

Účinky v kosmetice

  • Poskytuje kosmetickým produktům soudržnou konzistenci, tvrdost a povrchový lesk, proto je vhodnou složkou dekorativní kosmetiky, např. rtěnek, balzámů na rty.

  • Je bohatý na vitamíny A a E.

  • Má výborné ochranné účinky na pokožku.

  • Působí jako dobrý stabilizátor v roztocích olej-voda.

  • V kosmetických produktech působí jako velmi dobrý nosič, dobře se míchá s jinými oleji, především s esenciálními oleji.

Použití v kosmetických produktech

Přípravky pro péči o rty, vlasové vosky, pleťové a tělové krémy, masky na tvář atd., svíčky, vosk na auta.

Země původu

USA

Balení

V plastovém sáčku.

Upozornění

Produktovou specifikaci a bezpečnostní list si můžete stáhnout v záložce "Ke stažení".

List

Hmotnost100g
Typ voskuJojobový

Ke stažení