Kosmetické suroviny

Prohlédnuté produkty

Medový prášek 20g Větší náhled

Medový prášek 20g

1302

Med v prášku získaný z přírodního medu s maltodextrinem v procesu sušení rozprašováním. Med je pro pokožku velmi prospěšný, dodává jí potřebnou výživu a hydrataci a má přirozené čistící a antibakteriální účinky.

INCI: Honey (natural) and Maltodextrin

Surovina pro výrobu kosmetiky.
Více informací v detailu produktu.

Více detailů

Skladem

29 Kč s DPH

Více informací

INCI

Honey (natural) and Maltodextrin

Charakteristika

Med v prášku získaný z přírodního medu s maltodextrinem v procesu sušení rozprašováním. Med je pro pokožku velmi prospěšný, dodává jí potřebnou výživu a hydrataci a má přirozeně antibakteriální účinek.
Vzhled: jemný prášek, případné hrudky lze snadno rozdrtit; po rozpuštění ve vodě čirý roztok
Barva: bílá
Vůně: jemná medová
Rozpustnost: rozpustný ve vodě

Účinky v kosmetice

  • Pokožce dodává potřebnou výživu, pomáhá ji udržovat vláčnou a hydratovanou.
  • Přitahuje nečistoty z kožních pórů a odumřelých kožních buněk, čímž pokožku přirozeně čistí.
  • Má přirozeně antibakteriální a antiseptický účinek.
  • Je výborný na všechny typy pleti, i pro ošetření suché, citlivé a problematické pokožky.
  • Je vhodný i na ošetření vlasů a vlasové pokožky, které hydratuje a pomáhá v boji proti lupům.

Použití v kosmetických produktech

mýdla, pleťové krémy, pleťové vody, pleťové masky, tělové krémy, tělové zábaly, pleťové a tělové peelingy, přípravky do koupele, šumivé bomby do koupele, vlasová kosmetika atd.

Země původu

EU

Balení

v plastové lahvičce se šroubovacím uzávěrem

Upozornění

Produktovou specifikaci si můžete stáhnout v záložce „Ke stažení“.

Ke stažení