Prohlédnuté produkty

Sleva D-Panthenol 75% 35ml Větší náhled

Cocamydopropyl betaine 200ml

140-1249

Cocamydopropyl betaine je jemný tenzid rostlinného původu - povrchově aktivní látka vyrobená z kokosového oleje. V kosmetických produktech se používá pro své čisticí, zahušťovací, pěnící a hydratační vlastnosti. 

INCI: COCAMIDOPROPYL BETAINE 
CAS: 147170-44-3 

Surovina pro výrobu kosmetiky. 
Více informací v detailu produktu. 

Více detailů

Skladem

62 Kč s DPH

-7 Kč

69 Kč

Více informací

INCI

COCAMIDOPROPYL BETAINE

CAS

147170-44-3

Charakteristika

Tenzidová surovina, povrchově aktivní látka vyrobená z kokosového oleje. V kosmetických produktech se používá pro své čisticí, zahušťovací, pěnící a hydratační vlastnosti. Zvyšuje pěnivost jiných povrchově aktivních látek.

Vzhled: čirá kapalina

Barva: světle žlutá

Vůně: mírná olejová

Hustota (20°C): 1,05g/cm3

Rozpustnost: rozpustný ve vodě

pH: 5

Bod tání: -5°C

Konzervant: Sodium Benzoate

Účinky v kosmetice

  • Povrchově aktivní činidlo rostlinného původu, čistidlo, tenzid, pěnidlo.

  • Zvyšuje pěnivou schopnost kosmetických produktů, zlepšuje kvalitu a stabilitu pěny a má čistící účinky, proto je vhodnou složkou čistící kosmetiky (pleťové čisticí přípravky, vlasové šampony, tekutá mýdla, sprchové šampony, pěny do koupele atd.).

  • Zvyšuje viskozitu kosmetických produktů a zahušťuje je.

  • Jemně a efektivně čistí a zároveň hydratuje pleť, pokožku i vlasy.

  • Vlasovým kondicionérům dodává antistatické účinky.

  • Aknózní pleť zbavuje mastnoty.

  • Obvykle je pokožkou dobře snášen.

Použití v kosmetických produktech

Čistící pleťové vody a krémy, tekutá mýdla, sprchové gely, vlasové šampony, kondicionéry, pěny do koupele, tělové krémy atd.

Země původu

Německo

Balení

V plastové láhvi.

Upozornění

Produktovou specifikaci a bezpečnostní list si můžete stáhnout v záložce "Ke stažení".

Ke stažení