Zavřít

Kosmetické suroviny

Prohlédnuté produkty

Rakytníkový extrakt CO2 12ml Větší náhled

Rakytníkový extrakt CO2 12ml

1247

Rakytníkový extrakt CO2, 12ml
surovina pro výrobu kosmetiky

Více detailů

Skladem

109 Kč

Více informací

INCI
Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Charakteristika
100% přírodní produkt získaný ze sušené dužiny plodu rakytníku a stabilizovaný pomocí rozmarýnového antioxidantu. Má výrazné regenerační účinky na pokožku.

Vzhled: olejová kapalina (při pokojové teplotě mírně zakalená)
Barva: červená
Vůně: charakteristická
Konzervant: rozmarýnový antioxidant

Účinky v kosmetice
  • Rakytník je oblíbenou složkou kosmetiky díky svému vysokému obsahu vitamínů (A, B, C, D, E), aminokyselin, esenciálních olejů, karotenoidů a dalších prospěšných látek.
  • Je vhodnou složkou kosmetických přípravků určených pro ochranu pokožky. Chrání pokožku před působením volných radikálů.
  • Bio aktivní látky obsažené v extraktu působí proti předčasnému stárnutí pleti a zlepšují pružnost pokožky.
  • Je vhodný i na pokožku se sklonem k akné, protože působí protizánětlivě a pomáhá regulovat produkci kožního mazu.
  • Má výborné regenerační účinky, napomáhá hojení poškozené pokožky, zmírňuje podráždění po opalování.
  • Příznivě ovlivňuje pokožku, vlasy i nehty.

Použití v kosmetických produktech
pleťové a tělové krémy a oleje, čistící pleťové přípravky, mýdla, sprchové šampony, vlasová kosmetika atd.

Země původu
Německo

Balení
v plastové lahvičce s kapátkem

Ke stažení