Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Objem
Typ vůně
Použití do svíček
Cena
Filtrovat...

Ovocné vůně

produktů na stránce
  • Výhodné balení
Pomeranč + mango + vanilka + hřebíček -...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: pomerančová, tropická, vanilková, hřebíčková  INCI: parfum  UFI: AXX2-2913-100R-MXKE Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
Borůvka + ostružina - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: borůvková, ostružinová  INCI: parfum UFI: 85G2-099T-C00N-U7CA Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Černá višeň - antialergický - parfémová...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží ovocná, višňová  INCI: parfum  UFI: RQT5-D9QJ-R00F-KX44  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Jahoda - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: jahodová  INCI: parfum  UFI: --  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Broskev - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží ovocná, broskvová  INCI: parfum  UFI: 9N33-V9YW-V00Y-YQMY  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Černý hrozen - antialergický - parfémová...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: ovocná, hroznová  INCI: parfum  UFI: E6V3-K93P-T00K-789N  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Čerstvý tropický - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: květinová, ovocná  INCI: parfum  UFI: SWW5-4988-200S-2JPH  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit!  Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Čokoláda s pomerančem - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: čokoládová, pomerančová  INCI: parfum UFI: K1Y2-J9QG-C008-895G  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Granátové jablko - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží, ovocná, zelená  INCI: parfum  UFI: F558-K98M-8005-V1XK  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Jablečný závin - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: sladká, jablečná, hřebíčková, skořicová  INCI: parfum UFI: XE92-3926-U00G-HCA0 Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Jahodový jogurt - antialergický - parfémová...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: mléčná, jahodová  INCI: parfum UFI: -- Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Kokos - antialergický - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: kokosová  INCI: parfum  UFI: --  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Zobrazeno 25 - 36 z 70 produktů