Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Objem
Typ vůně
Použití do svíček
Pro koho?
Cena
Filtrovat...

Květinová vůně

produktů na stránce
Magnolie - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: květinová, magnolie  INCI: parfum  UFI: S0G2-Y9X0-R00N-GJ66  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Měsíček - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: bylinná, měsíčková  INCI: parfum  UFI: 0GWE-T9V4-E001-S38K  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Orchidej s vanilkou - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: květinová, vanilková  INCI: parfum  UFI: YS75-M9FK-R001-AKAN  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Růže - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: květinová, růžová  INCI: parfum UFI: E7N5-09J5-400T-82U0 Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Šeřík - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: svěží květinová, šeříková  INCI: parfum  UFI: QNC2-890H-T00C-Q7FP  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Luxusní dámský parfém do kosmetiky GIORGIANA -...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky, toaletní a parfémované vody nebo parfému. Kvalitní imitace značkového parfému AQUA DI GIOIA - ARMANI.  Vůně: ovocná, květinová, mořská, dřevitá, ambrová  INCI: parfum  UFI: EK45-V9WW-D00Q-UXS8  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

255 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Luxusní dámský parfém do kosmetiky SLEEPING...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky, svíček, toaletní a parfémované vody nebo parfému. Kvalitní imitace značkového parfému CHLOÉ.  Vůně: květinová, pudrová, dřevitá  INCI: parfum  UFI: 07Y9-GYVW-G201-U3SC  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

255 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Aloe - antialergický - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: květinová, aloe  INCI: Parfum  UFI: XW36-J9K1-H00E-CFG1  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Bez černý - antialergický - parfémová kompozice...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: vůně černého bezu  INCI: parfum  UFI: 75WD-29X7-M00D-CGK1  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Čerstvý tropický - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: květinová, ovocná  INCI: parfum  UFI: SWW5-4988-200S-2JPH  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Fialka - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: fialková, květinová  INCI: parfum  UFI: VTY3-U93C-P00C-0KSC  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Jasmín + růže + orchidej - parfémová kompozice...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: svěží ovocná, květinová  INCI: parfum  UFI: U9GY-C8G8-Y005-3UUH  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
Zobrazeno 61 - 72 z 104 produktů