Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Objem
Typ vůně
Použití do svíček
Pro koho?
Cena
Filtrovat...

Ovocná vůně

produktů na stránce
Lípa - antialergický - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží, ovocná, lípová, medová  INCI: parfum UFI: PPFE-A9R7-300C-94F6 Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Luxusní dámský parfém do kosmetiky CLEAR...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky, toaletní a parfémované vody nebo parfému. Kvalitní imitace značkového parfému BRIGHT CRYSTAL - VERSACE.  Vůně: svěží zelená, ovocná, květinová  INCI: parfum  UFI: A4U6-N9AU-U00K-PVDR  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

95 Kč s DPH
Luxusní dámský parfém do kosmetiky GIORGIANA -...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky, toaletní a parfémované vody nebo parfému. Kvalitní imitace značkového parfému AQUA DI GIOIA - ARMANI.  Vůně: ovocná, květinová, mořská, dřevitá, ambrová  INCI: parfum  UFI: EK45-V9WW-D00Q-UXS8  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

95 Kč s DPH
Luxusní dámský parfém do kosmetiky MYSTERIOUS...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky, toaletní a parfémované vody nebo parfému. Kvalitní imitace značkového parfému EUPHORIA - CALVIN KLEIN.  Vůně: ovocná, květinová, mošusová, ambrová  INCI: parfum  UFI: M466-Q9HC-G009-JAMQ  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

95 Kč s DPH
Malina - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží malinová  INCI: parfum  UFI: --  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Mandle - antialergický - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: sladká, mléčná, mandlová  INCI: parfum  UFI: M1Q5-N91G-K006-482C Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Mango + citrus - antialergický - parfémová...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: svěží citrusová, tropická, mangová  INCI: parfum UFI: WD66-79KJ-D00S-JCCW Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Pomeranč + mango + vanilka + hřebíček -...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: pomerančová, tropická, vanilková, hřebíčková  INCI: parfum  UFI: AXX2-2913-100R-MXKE Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Vanilka + pomeranč + skořice - antialergický -...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: vanilková, pomerančová, skořicová  INCI: parfum  UFI: 2N79-Y9FE-Q005-U66R  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Višeň + marcipán - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: višňová, marcipánová, kořenitá  INCI: parfum  UFI: WDT3-X9MC-D006-A329 Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Višeň + švestka - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: ovocná, višňová, švestková  INCI: parfum  UFI: HA64-99JH-X00Y-9J28 Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Zelené jablko - parfémová kompozice 30ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: jablečná, ovocná  INCI: parfum  UFI: 29N5-H97J-F009-WEE2  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

87 Kč s DPH
Zobrazeno 49 - 60 z 94 produktů