Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Hmotnost
Cena
Filtrovat...

500 g balení

produktů na stránce
Mýdlová hmota TŘI DRUHY MÁSLA 0,5kg

Kvalitní neprůhledná mýdlová hmota CRYSTAL TRIPPLE BUTTER má rostlinný základ a je vyrobena s přídavkem přírodního bambuckého, kakaového a mangového másla, neobsahuje parabeny ani sulfáty. Slouží k domácí výrobě mýdla. Hmotu stačí roztát, přidat barvu, vůni, nalít do formy, nechat ztuhnout a mýdlo je hotové.  INCI: viz specifikace v záložce "Ke stažení"  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

99 Kč s DPH
Mýdlová hmota s africkým černým mýdlem 0,5kg

Kvalitní neprůhledná hnědá mýdlová hmota CRYSTAL AFRICAN BLACK SOAP má rostlinný základ a přídavek surového afrického mýdla z Ghany plného minerálů a vitamínů. Neobsahuje parabeny a sulfáty. Slouží k domácí výrobě mýdla. Hmotu stačí roztát, přidat vůni, nalít do formy, nechat ztuhnout a mýdlo je hotové.  INCI: viz detailní popis a specifikace v záložce "Ke stažení"  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

93 Kč s DPH
Mýdlová hmota s aloe vera 0,5kg

Kvalitní poloprůhledná mýdlová hmota CRYSTAL ALOE VERA vyrobena z přírodních ingrediencí s přídavkem přírodní aloe vera, neobsahuje parabeny, sulfáty a fenoxyethanol. Slouží k domácí výrobě mýdla. Hmotu stačí rozehřát, přidat barvu, vůni, nalít do formy, nechat ztuhnout a mýdlo je hotové.  INCI: viz specifikace v záložce „Ke stažení“  Surovina pro výrobu kosmetiky.  Více informací v detailu produktu. 

93 Kč s DPH
Mýdlová hmota Crystal NS (nerosící) 0,5kg

Kvalitní průhledná nerosící se mýdlová hmota CRYSTAL NS má rostlinný základ. Slouží k domácí výrobě nebaleného mýdla, které odolává vlhkému prostředí. Hmotu stačí roztát, přidat barvu, vůni, nalít do formy, nechat ztuhnout a mýdlo je hotové.  INCI: viz specifikace v záložce "Ke stažení"  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

88 Kč s DPH
Mýdlová hmota Crystal WNS (nerosící) 0,5kg

Kvalitní neprůhledná nerosící se mýdlová hmota CRYSTAL WNS má rostlinný základ. Slouží k domácí výrobě nebaleného mýdla, které odolává vlhkému prostředí. Hmotu stačí roztát, přidat barvu, vůni, nalít do formy, nechat ztuhnout a mýdlo je hotové.  INCI: viz specifikace v záložce "Ke stažení"  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

88 Kč s DPH
Zobrazeno 13 - 17 z 17 produktů