Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Kategorie
Hmotnost
Objem
Způsob získávání
Bio kvalita
Cena
Filtrovat...

Oleje a másla

Podkategorie

produktů na stránce
Mandlový olej LZS 100ml

Kvalitní rostlinný olej lisovaný za studena. Je bohatým zdrojem omega-6 mastných kyselin, vitamínů (A, B1, B2, B6 a E) a minerálů. Má výborné hydratační a ochranné účinky. Uklidňuje podrážděnou, zanícenou nebo svědící pokožku a je vhodný i na citlivou a jemnou dětskou pokožku. Je výborným masážním olejem.  INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil CAS: 8007-69-0 / 90320-37-9  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

79 Kč s DPH
Mandlový olej LZS 500ml

Kvalitní rostlinný olej lisovaný za studena. Je bohatým zdrojem omega-6 mastných kyselin, vitamínů (A, B1, B2, B6 a E) a minerálů. Má výborné hydratační a ochranné účinky. Uklidňuje podrážděnou, zanícenou nebo svědící pokožku a je vhodný i na citlivou a jemnou dětskou pokožku. Je výborným masážním olejem.  INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil CAS: 8007-69-0 / 90320-37-9  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

299 Kč s DPH
Moringový olej LZS 35ml

Kvalitní rostlinný olej lisovaný za studena. Má jedinečný nutriční profil - je bohatý na bílkoviny, esenciální mastné kyseliny, minerály, vitamíny, antioxidanty, cytokininy a další živiny. Pokožku důkladně chrání, hydratuje, regeneruje, vyživuje a rozjasňuje. Má silné antioxidační účinky. Je vhodnou složkou anti-aging přípravků a přípravků po opalování.  INCI: Moringa oleifera Seed CAS: 93165-54-9  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací...

89 Kč s DPH
  • BIO | Organic
Měsíčkový olej BIO 100ml

Kvalitní rostlinný olej v BIO/organické kvalitě získaný infuzí květu měsíčku lékařského do bio slunečnicového oleje. Napomáhá hojit, regenerovat a hydratovat poškozenou pokožku, odřeniny, popáleniny, zklidňuje kůži po bodnutí hmyzem. Je vhodný i na citlivou a na jemnou dětskou pokožku.  INCI: Calendula Officinalis Flower & Helianthus Annus Seed Oil CAS: 84776-23-8 & 8001-21-6  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

89 Kč s DPH
Vanilkový olej 35ml

Kvalitní rostlinný olej získaný infuzí vanilky do slunečnicového oleje. Výborně hydratuje pokožku a snadno se do ní vstřebává. Je bohatý na antioxidanty, účinně bojuje proti volným radikálům a zpomaluje proces stárnutí pokožky. Pro svou příjemnou sladkou vanilkovou vůni je oblíbenou složkou různých kosmetických přípravků. Je vhodný na aromatické relaxační masáže.  INCI: Vanilla Panifolia Oil & Helianthus Annus Seed Oil CAS: 8001-21-6 /...

119 Kč s DPH
Ricinový olej LZS 150ml

Kvalitní rostlinný olej lisovaný za studena. Má vysoký podíl kyseliny ricinoolejové, díky čemuž je vhodný na suchou pokožku, protože ji dostatečně zvláčňuje. Blahodárně působí na růst a kvalitu vlasů a obočí. Zlepšuje pevnost nehtů a pomáhá zabraňovat jejich lámání. Je poměrně hustý, proto se často používá v kombinaci s jinými oleji.  INCI: Ricinus comunis Seed Oil CAS: 8001-79-4  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

36 Kč s DPH
Ricinový olej LZS 500ml

Kvalitní rostlinný olej lisovaný za studena. Má vysoký podíl kyseliny ricinoolejové, díky čemuž je vhodný na suchou pokožku, protože ji dostatečně zvláčňuje. Blahodárně působí na růst a kvalitu vlasů a obočí. Zlepšuje pevnost nehtů a pomáhá zabraňovat jejich lámání. Je poměrně hustý, proto se často používá v kombinaci s jinými oleji.  INCI: Ricinus comunis Seed Oil CAS: 8001-79-4  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

109 Kč s DPH
Ricinový olej LZS 1L

Kvalitní rostlinný olej lisovaný za studena. Má vysoký podíl kyseliny ricinoolejové, díky čemuž je vhodný na suchou pokožku, protože ji dostatečně zvláčňuje. Blahodárně působí na růst a kvalitu vlasů a obočí. Zlepšuje pevnost nehtů a pomáhá zabraňovat jejich lámání. Je poměrně hustý, proto se často používá v kombinaci s jinými oleji.  INCI: Ricinus comunis Seed Oil CAS: 8001-79-4  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

199 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Ricinový olej LZS 5L

Kvalitní rostlinný olej lisovaný za studena. Má vysoký podíl kyseliny ricinoolejové, díky čemuž je vhodný na suchou pokožku, protože ji dostatečně zvláčňuje. Blahodárně působí na růst a kvalitu vlasů a obočí. Zlepšuje pevnost nehtů a pomáhá zabraňovat jejich lámání. Je poměrně hustý, proto se často používá v kombinaci s jinými oleji.  INCI: Ricinus comunis Seed Oil CAS: 8001-79-4  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

899 Kč s DPH
Sójový olej GMO free RAF 150ml

Kvalitní rostlinný olej rafinovaný. Je získaný ze semen sóje, která nebyla geneticky upravovaná. Je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, vitamín E a aminokyseliny. Je vysoce stabilní a odolává i vysokým teplotám. V kosmetice má univerzální využití. Může být použitý samostatně nebo v kombinaci s jinými oleji a je také výborným nosným olejem.  INCI: Glycine Soja Oil CAS: 8001-22-7  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

37 Kč s DPH
Sójový olej GMO free RAF 500ml

Kvalitní rostlinný olej rafinovaný. Je získaný ze semen sóje, která nebyla geneticky upravovaná. Je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, vitamín E a aminokyseliny. Je vysoce stabilní a odolává i vysokým teplotám. V kosmetice má univerzální využití. Může být použitý samostatně nebo v kombinaci s jinými oleji a je také výborným nosným olejem.  INCI: Glycine Soja Oil CAS: 8001-22-7  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

109 Kč s DPH
Sójový olej GMO free RAF 1L

Kvalitní rostlinný olej rafinovaný. Je získaný ze semen sóje, která nebyla geneticky upravovaná. Je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, vitamín E a aminokyseliny. Je vysoce stabilní a odolává i vysokým teplotám. V kosmetice má univerzální využití. Může být použitý samostatně nebo v kombinaci s jinými oleji a je také výborným nosným olejem.  INCI: Glycine Soja Oil CAS: 8001-22-7  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

189 Kč s DPH
Zobrazeno 1 - 12 z 57 produktů