Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Kategorie
Objem
Typ vůně
Použití do svíček
Pro koho?
Cena
Filtrovat...

Vůně a Silice | Esenciální oleje

Podkategorie

produktů na stránce
Bambus - parfémová kompozice 10ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží, zelená, bambusová  INCI: parfum  UFI: YAW2-E9WJ-700C-1FH6  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

35 Kč s DPH
Capuccino - parfémová kompozice 10ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: vůně capuccina  INCI: parfum  UFI: JAG6-V9CU-8007-AUYM Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

35 Kč s DPH
Jahoda - parfémová kompozice 10ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: jahodová  INCI: parfum  UFI: --  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

35 Kč s DPH
Jasmín - parfémová kompozice 10ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: květinová, jasmínová  INCI: parfum  UFI: MU5A-KWYC-7205-1Y50  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

35 Kč s DPH
Mandle - antialergický - parfémová kompozice 10ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: sladká, mléčná, mandlová  INCI: parfum  UFI: M1Q5-N91G-K006-482C Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

32 Kč s DPH
Višeň + marcipán - parfémová kompozice 10ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: višňová, marcipánová, kořenitá  INCI: parfum  UFI: WDT3-X9MC-D006-A329 Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

35 Kč s DPH
Černá višeň - antialergický - parfémová...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží ovocná, višňová  INCI: parfum  UFI: RQT5-D9QJ-R00F-KX44  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

35 Kč s DPH
Jahodový jogurt - antialergický - parfémová...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: mléčná, jahodová  INCI: parfum UFI: -- Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

35 Kč s DPH
Vanilkové mléko - parfémová kompozice 10ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: sladká, vanilková, mléčná  INCI: parfum UFI: D2U6-49NF-J003-1HTPNepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

35 Kč s DPH
Damašský květ - parfémová kompozice 10ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: svěží růžová, muškátová  INCI: parfum  UFI: 63P2-W9X6-G00S-FSJS  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

35 Kč s DPH
Jasmín + růže + orchidej - parfémová kompozice...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: svěží ovocná, květinová  INCI: parfum  UFI: U9GY-C8G8-Y005-3UUH  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

35 Kč s DPH
Šeřík - parfémová kompozice 10ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: svěží květinová, šeříková  INCI: parfum  UFI: QNC2-890H-T00C-Q7FP  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

35 Kč s DPH
Zobrazeno 13 - 24 z 287 produktů