Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Kategorie
Objem
Typ vůně
Použití do svíček
Cena
Filtrovat...

Vůně

produktů na stránce
  • Výhodné balení
Jasmín - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: květinová, jasmínová  INCI: parfum  UFI: MU5A-KWYC-7205-1Y50  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Kokos - antialergický - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: kokosová  INCI: parfum  UFI: --  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Kokosové mléko - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: aldehydická, kokosová, mléčná  INCI: parfum  UFI: TC43-X9H3-A00X-8F9G  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Konvalinka - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: svěží konvalinková  INCI: parfum  UFI: UUC1-J970-U00P-7P8H  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Ledový vítr - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží fougerová  INCI: parfum  UFI: 41N5-095C-H00T-XDNV  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Lilie- parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží, květinová, liliová  INCI: parfum  UFI: TEWE-A95R-300H-4RPH  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Lípa - antialergický - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží, ovocná, lípová, medová  INCI: parfum  UFI: PPFE-A9R7-300C-94F6  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Magnolie - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: květinová, magnolie  INCI: parfum  UFI: S0G2-Y9X0-R00N-GJ66  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Malina - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží malinová  INCI: parfum  UFI: --  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Mandle - antialergický - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: sladká, mléčná, mandlová  INCI: parfum  UFI: M1Q5-N91G-K006-482C Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Med - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: sladká, medová  INCI: parfum  UFI: R3Q5-49QV-V00P-TKNE  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
Měsíček - parfémová kompozice 100ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: bylinná, měsíčková  INCI: parfum  UFI: 0GWE-T9V4-E001-S38K  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

245 Kč s DPH
Zobrazeno 121 - 132 z 157 produktů