Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Hmotnost
Jemně mleté
Cena
Filtrovat...

Bylinky

produktů na stránce
Kakaové slupky 50g

Kakaové slupky jsou vedlejším produktem při výrobě čokolády. Naše kakaové slupky pochází z kvalitních kakaových bobů nakupovaných od malých pěstovatelů a farmářů ze Střední Ameriky, Jižní Ameriky a Madagaskaru, kteří se zaměřují hlavně na kvalitu a dohledatelnost původu. Kakao je zdrojem množství účinných látek – minerálů, vitamínů, aminokyselin a antioxidantů. Má hydratační, anti-aging, regenerační, a ochranné účinky. Kakaové slupky se dají...

19 Kč s DPH
Nimbový list jemně mletý 20g

Jemně mleté sušené listy nimbového stromu. Díky svým širokospektrálním pozitivním účinkům se využívá nejen v kosmetice, ale i na farmaceutické a dermatologické účely. Podporuje obnovu kolagenu, vyhlazuje drobné vrásky, zlepšuje pružnost pokožky. Má silné antibakteriální a protizánětlivé vlastnosti. Pomáhá při různých kožních problémech a uplatnění nachází i v přípravcích určených k péči o ústní hygienu. Je oblíbenou složkou vlasové kosmetiky....

32 Kč s DPH
Mořská řasa LITHOTHAMNIUM jemně mletá 20g

Jemně mletá sušená červená mořská řasa Lithothamnium Calcareum. Řasa je unikátním přírodním zdrojem minerálů, obsahuje vitamíny, aminokyseliny a 72 stopových prvků, díky čemuž má širokospektré příznivé účinky na pokožku. Má antioxidační účinky, zpomaluje příznaky stárnutí a působí exfoliace. Díky svým vynikajícím čisticím vlastnostem a vysokému podílu minerálů je mimořádně vhodná na pleťové masky a tělové lázně.  Latinský název: Lithothamnium...

26 Kč s DPH
Růže poupata 20g

Sušená damašská růže – poupata. Má antioxidační, antibakteriální a protizánětlivé účinky. Pokožku ochraňuje a hydratuje. Sjednocuje tón pleti, regeneruje poškozené buňky a působí proti předčasnému stárnutí pleti.  Latinský název: Flos rosae petals tot. Mateřská rostlina: Damašská růže (Flos rosae)  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

42 Kč s DPH
Spirulina jemně mletá 20g

Jemně mletá řasa Spirulina alga. Patří mezi nejbohatší zdroje přírodních živin, má komplexní zastoupení všech důležitých látek - obsahuje velké množství minerálů, vitamínů, karotenů, aminokyselin, cenných enzymů a dalších biologicky aktivních látek. Působí jako účinný antioxidant, zpomaluje projevy stárnutí pokožky, podporuje tvorbu kolagenu, regeneruje, vyhlazuje a rozjasňuje pleť. Účinně pokožku čistí, eliminuje projevy akné, kožních vyrážek...

39 Kč s DPH
Badyán plod 20g

Celý plod badyáníku pravého. Je bohatý na živiny, obsahuje minerály, omega 6 mastné nenasycené kyseliny, vitamíny A, B, C a další účinné látky. Má silný antimikrobiální, protizánětlivý, antioxidační, antiseptický a antibakteriální účinek.  Latinský název: Anis sttellati fructus tot. Mateřská rostlina: badyáník pravý (Illicium verum)  Surovina pro výrobu kosmetiky. Více informací v detailu produktu. 

37 Kč s DPH
Detoxikační bylinná koupel 70g

Detoxikační bylinná koupel, po které se budete dobře cítit. Koupelová směs složená pouze z přírodních surovin bez přidání aromat a barviv.  Složení: list rozmarýnu, nať kopřivy, nať šalvěje, nať yzopu, plod jalovce, semeno hořčice Více informací v detailu produktu. 

56 Kč s DPH
Povzbuzující bylinná koupel 70g

Bylinná povzbuzující koupel rozproudí a provoní tělo, povzbudí smysly a přinese pocit nově získané energie. Koupelová směs složená pouze z přírodních surovin bez přidání aromat a barviv.  Složení: jehlička borovice, nať máty, list rozmarýnu, citronová tráva Více informací v detailu produktu. 

56 Kč s DPH
Zklidňující bylinná koupel 70g

Zklidňující bylinná koupel navozuje příjemný pocit uvolnění a relaxace. Je určená těm, kteří potřebují snížit každodenní napětí a navodit duševní klid a vyrovnanost. Koupelová směs složená pouze z přírodních surovin bez přidání aromat a barviv.  Složení: nať meduňky, nať mateřídoušky, nať bazalky, květ heřmánku Více informací v detailu produktu. 

56 Kč s DPH
Oves a levandule - bylinná koupel 40g

Harmonické složení pro spánek a normální stav pokožky. Levandule navozuje duševní pohodu a relaxaci, ovesná nať udržuje pokožku v dobrém stavu. Koupelová směs složená pouze z přírodních surovin bez přidání aromat a barviv.  Složení: levandule a ovesná nať Více informací v detailu produktu. 

38 Kč s DPH
Zobrazeno 13 - 22 z 22 produktů