Nedostupná kategorie

Filtrovat...

Kategorie
Objem
Typ vůně
Použití do svíček
Cena
Filtrovat...

Vůně

produktů na stránce
  • Výhodné balení
Mandle - antialergický - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: sladká, mléčná, mandlová  INCI: parfum UFI: M1Q5-N91G-K006-482C  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Mango + citrus - antialergický - parfémová...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: svěží citrusová, tropická, mangová  INCI: parfum UFI: WD66-79KJ-D00S-JCCW Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
Sladký meloun s kiwi - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: sladká, melounová, tropická, kiwi  INCI: parfum  UFI: 7N95-R9NA-F00X-V352  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Čokoláda s pomerančem - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: čokoládová, pomerančová  INCI: parfum UFI: K1Y2-J9QG-C008-895G  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
Višeň + marcipán - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: višňová, marcipánová, kořenitá  INCI: parfum  UFI: WDT3-X9MC-D006-A329 Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
Vánoční fantazie - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: kořenitá, hřebíčková, citrusová  INCI: parfum  UFI: CHG3-R97Q-5008-8U1V Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Arktický oceán - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: svěží citrusová, dřevitá, mořská  INCI: parfum  UFI: AG94-1937-9009-S5MN  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Bambus - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží, zelená, bambusová  INCI: parfum  UFI: YAW2-E9WJ-700C-1FH6  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Ledový vítr - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: svěží fougerová  INCI: parfum  UFI: 41N5-095C-H00T-XDNV  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Vanilka se skořicí - antialergický - parfémová...

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: vanilková, kořenitá, skořicová  INCI: parfum UFI: S7G6-C9PE-X00R-PHDJNepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Med - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky a svíček.  Vůně: sladká, medová  INCI: parfum  UFI: R3Q5-49QV-V00P-TKNE  Nepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
  • Výhodné balení
Vanilkové mléko - parfémová kompozice 200ml

Parfémová kompozice – koncentrovaná směs přírodních a syntetických vonných olejů. Surovina pro výrobu kosmetiky.  Vůně: sladká, vanilková, mléčná  INCI: parfum UFI: D2U6-49NF-J003-1HTPNepoužívat v koncentrované formě! Nutné ředit! Více informací v detailu produktu. 

399 Kč s DPH
Zobrazeno 13 - 24 z 175 produktů